Csak azért is!

Ez a blog a mezeinewsee.blog.hu folytatása. Kevésbé lesz szalonképes, keményebben fogalmazom meg benne a véleményemet, kritikámat. Számítok Rátok, hogy ha túlzásokba esem, akkor figyelmeztettek a keresztény mértékletességre! Mindenkit kérek, a kommentekben se szerepeljenek nevek (csak dicsérő hangnemben)! A kezdőbetű tökéletesen alkalmas az azonosításra, azt használjuk.

Friss topikok

  • odamondogato: Tamás = tömős (2015.05.16. 11:06) Boldogok, akik nem látnak, és mégis hisznek!
  • Xinaf: @mezeinewsee: - Nős püspök is volt. A diakónuságot sokan a papság előszobájaként élik meg. Gondol... (2015.04.14. 20:52) Női papság?
  • mezeinewsee: @Kitalátor (másként) gondolkodó: lehet, hogy régen hallottam, és benne volt a tudatalattimban :). (2014.09.02. 19:23) Az Egyház, mint hajó
  • ireftoht: Alapvetően elhibázott az életmódod és az életszemlélted! A nagyvárosi lét minden jellegzetes víru... (2014.07.11. 10:57) Rövid összefoglaló
  • huKKK: @mezeinewsee: Jól mondod. Szerintem is tudja. Parancsolatként mondta. Arra, gondolok, hogy a jel... (2014.03.28. 15:29) A keresztény műmosoly

Papságunkról

2010.12.03. 20:00 mezeinewsee

Többször írtam már a papságunkról. Most azokról írok, akik valami miatt nagy hatással voltak az életemre. Ha valakit kihagytam, akkor elnézést kérek!

L.: ő a PAP. Nem vagyunk mostanában igazán jóban, beszélgetni sem nagyon szoktunk, és nem egyezik a legfontosabb dolgokban a véleményünk. De mindezek ellenére mindent neki köszönhetek, tehát mindig ő marad a pap a szememben.

G.: ő a BARÁT. Lelki atyám volt, barátom lett. Hozzá mindig fordulhatok, a lánya szinte kishugom. Ő az, aki előtt sosem kell megjátszanom magam.

G.: ő is barát. Látom rajta, milyen csodát tesz az emberrel a papszentelés. Pap, jó barát. Tökéletesen megbízható, mindig lehet rá számítani.

A.: a lelki atya. Türelmes, megbízható , bölcs és szimpatikus. Kifejezetten vigyázni kell, ne alakuljon át baráttá. És nincs nála alázatosabb ember a földön.

L.: maga a tény, hogy ő pap, mutatja számomra Isten létét, az imádság erejét. Közel áll, és mindig közel fog állni hozzám, bármi történjék is. Akkor is, ha most éppen haragszom rá.

I.: a rokon gyerek. Tehetséges, nagy jövő előtt áll, de kell még alakulnia. De ha nagy baj van, akkor mindig előkerül, és segít.

L.: Barátnőm férje. Tökéletesen megbízható, türelmes gyóntató, és kifejezetten jó arc a srác. Liturgikában ő az ász, és alázatban, engedelmességben is lehet tőle tanulni.

Kicsit talán nehéz csak a keresztnév kezdőbetűjéből kitotózni, kiről van szó. De menni fog az, csak próbálkozzatok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anticenzor.blog.hu/api/trackback/id/tr942491362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.