Csak azért is!

Ez a blog a mezeinewsee.blog.hu folytatása. Kevésbé lesz szalonképes, keményebben fogalmazom meg benne a véleményemet, kritikámat. Számítok Rátok, hogy ha túlzásokba esem, akkor figyelmeztettek a keresztény mértékletességre! Mindenkit kérek, a kommentekben se szerepeljenek nevek (csak dicsérő hangnemben)! A kezdőbetű tökéletesen alkalmas az azonosításra, azt használjuk.

Friss topikok

  • odamondogato: Tamás = tömős (2015.05.16. 11:06) Boldogok, akik nem látnak, és mégis hisznek!
  • Xinaf: @mezeinewsee: - Nős püspök is volt. A diakónuságot sokan a papság előszobájaként élik meg. Gondol... (2015.04.14. 20:52) Női papság?
  • mezeinewsee: @Kitalátor (másként) gondolkodó: lehet, hogy régen hallottam, és benne volt a tudatalattimban :). (2014.09.02. 19:23) Az Egyház, mint hajó
  • ireftoht: Alapvetően elhibázott az életmódod és az életszemlélted! A nagyvárosi lét minden jellegzetes víru... (2014.07.11. 10:57) Rövid összefoglaló
  • huKKK: @mezeinewsee: Jól mondod. Szerintem is tudja. Parancsolatként mondta. Arra, gondolok, hogy a jel... (2014.03.28. 15:29) A keresztény műmosoly

Újra Nyíregyházán

2011.01.23. 09:33 mezeinewsee

Testvérek, baromi messze van Nyíregyháza! Mindig előre szenvedek attól, hogy vonatozzak 6 órát azért, hogy 1 órát beszélhessek a lelkiatyámmal. Persze, utólag mindig látom, hogy megérte...

Csak egy gondolatot írok le, mert a többi nagyon "személyre szabott": nem az a keresztény, aki hiszi Isten létét, hanem az, aki hiszi Isten jelenlétét.

Ennyi. Egyszerű, nem? Tehát a feladat: gondoljuk végig, hisszük-e Isten jelenlétét? Tudom-e (vigyázz, nem az a kérdés, érzem-e!), hogy velem van a nehézségekben és az örömökben, velem van, amikor cseszegetnek, vagy amikor én bántok másokat? Úgy élem-e az életemet, hogy Ő itt van, helyet adok-e neki?

Ha igen, akkor sokkal könnyebb az állandó bűnbánat (emlékeztek, ugye? Nem bűntudat!). Ha nem... akkor sokkal, de sokkal nehezebb minden.

Szolgálati közlemény: az elmúlt 2 napban 3, nekem fontos emberrel beszéltem a blogról. Ismét nemkívánt érdeklődés övezi... Azt a tanácsot kaptam (másokat is, de azokkal nem törődök), hogy belső, lelki dolgokról ne írjak. Ugyanis nem csak ti olvassátok, sőt, olyan kedves olvasó is van, aki szétküldözgeti a linkjét. A továbbiakban ehhez tartom magam. De szeretném, ha az, aki ügyesen megtalálta, aztán lúzerként (remélem, lúzer volt, nem szemét) továbbküldte L-nek, írna egy privát üzenetet... simán megteheti, hiszen még a lakcímét is tudom, nem csak a nevét. Ha piszkálni akarnám, meg tudnám tenni. Nem akarom, csak szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anticenzor.blog.hu/api/trackback/id/tr842606454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.