Csak azért is!

Ez a blog a mezeinewsee.blog.hu folytatása. Kevésbé lesz szalonképes, keményebben fogalmazom meg benne a véleményemet, kritikámat. Számítok Rátok, hogy ha túlzásokba esem, akkor figyelmeztettek a keresztény mértékletességre! Mindenkit kérek, a kommentekben se szerepeljenek nevek (csak dicsérő hangnemben)! A kezdőbetű tökéletesen alkalmas az azonosításra, azt használjuk.

Friss topikok

 • odamondogato: Tamás = tömős (2015.05.16. 11:06) Boldogok, akik nem látnak, és mégis hisznek!
 • Xinaf: @mezeinewsee: - Nős püspök is volt. A diakónuságot sokan a papság előszobájaként élik meg. Gondol... (2015.04.14. 20:52) Női papság?
 • mezeinewsee: @Kitalátor (másként) gondolkodó: lehet, hogy régen hallottam, és benne volt a tudatalattimban :). (2014.09.02. 19:23) Az Egyház, mint hajó
 • ireftoht: Alapvetően elhibázott az életmódod és az életszemlélted! A nagyvárosi lét minden jellegzetes víru... (2014.07.11. 10:57) Rövid összefoglaló
 • huKKK: @mezeinewsee: Jól mondod. Szerintem is tudja. Parancsolatként mondta. Arra, gondolok, hogy a jel... (2014.03.28. 15:29) A keresztény műmosoly

A moderálásról

2011.05.27. 21:31 mezeinewsee

Nem hittem, hogy erre szükség van, de úgy tűnik, mégis. A továbbiakban kérek mindenkit, hogy a kommentelésben az alábbiakat tartsa be:

 1. Ez egy keresztény blog. Te nem kell az legyél, de kérlek, soha ne káromkodj (azaz ne szidd Istent vagy a szenteket)!
 2. Ha a másikat nem ismered személyesen, akkor ne is minősítsd őt, csak a véleményét! Nem kell egyetérteni senkivel. De ha valaki marhaságot ír, nem biztos, hogy ő maga is marha. Engem minősíthetsz, de másokat nem, csak ha személyes szeretetkapcsolat van köztetek.
 3. A másik nemi identitására, vallására, családjára nem lehet bíráló megjegyzést tenni.
 4. Írásban fejezed ki magad. Ez megmarad. Gondold át kétszer, mit írsz le! Mielőtt lenyomod az ENTER-t, olvasd át még egyszer a kommentet!
 5. Ha valakit mégis megbántottál, kérj bocsánatot! Hidd el, nem ciki!
 6. Ne a rosszat, a bántót keresd a hozzászólásokban! Ne gondolj bele hátsó szándékot! Azt gondolja, amit leírt. Ha nem érted pontosan, kérdezz rá, majd megmagyarázza.

A lényeg: a másik vélemény is testvértől jön. Nem ellenségtől! Ezért sose beszélj úgy a másikkal, mintha ellenség lenne.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anticenzor.blog.hu/api/trackback/id/tr532937615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.