Csak azért is!

Ez a blog a mezeinewsee.blog.hu folytatása. Kevésbé lesz szalonképes, keményebben fogalmazom meg benne a véleményemet, kritikámat. Számítok Rátok, hogy ha túlzásokba esem, akkor figyelmeztettek a keresztény mértékletességre! Mindenkit kérek, a kommentekben se szerepeljenek nevek (csak dicsérő hangnemben)! A kezdőbetű tökéletesen alkalmas az azonosításra, azt használjuk.

Friss topikok

  • odamondogato: Tamás = tömős (2015.05.16. 11:06) Boldogok, akik nem látnak, és mégis hisznek!
  • Xinaf: @mezeinewsee: - Nős püspök is volt. A diakónuságot sokan a papság előszobájaként élik meg. Gondol... (2015.04.14. 20:52) Női papság?
  • mezeinewsee: @Kitalátor (másként) gondolkodó: lehet, hogy régen hallottam, és benne volt a tudatalattimban :). (2014.09.02. 19:23) Az Egyház, mint hajó
  • ireftoht: Alapvetően elhibázott az életmódod és az életszemlélted! A nagyvárosi lét minden jellegzetes víru... (2014.07.11. 10:57) Rövid összefoglaló
  • huKKK: @mezeinewsee: Jól mondod. Szerintem is tudja. Parancsolatként mondta. Arra, gondolok, hogy a jel... (2014.03.28. 15:29) A keresztény műmosoly

18 év

2011.05.29. 20:19 mezeinewsee

1993. május 30-án, 18 éve keresztelkedtem meg. Az odavezető utat nem írom le, az a Király titka (ahogy karizmatikus testvéreink mondják), vagy legalábbis elég bizalmas infó (ha nagyon érdekel, kérdezz rá személyesen).

Azóta ezt a napot mindig ünnepként tartottam: meggyóntam előtte, elmentem Liturgiára, és együtt lógtam L-vel, vagy ha vele valamiért nem lehetett, akkor más, de feltétlenül keresztény barátaimmal.

Idén egészen másképpen lesz. A szentgyónás nem jött össze (pedig én tényleg próbálkoztam). Liturgiára nem jutok el, mert ahhoz le kéne lépjek korábban a munkahelyemről, és arra most nincs lehetőségem. L. már nem óhajt velem lógni, Bp-en élő keresztény barátaim pedig túl fáradtak és szomorúak ahhoz, hogy ilyenekkel zaklassam őket.

Most először lesz az, hogy május 30. nem lesz ünnep. Valahogy azzá kéne tenni, de már nincs semmi ötletem...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anticenzor.blog.hu/api/trackback/id/tr202941582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.