Csak azért is!

Ez a blog a mezeinewsee.blog.hu folytatása. Kevésbé lesz szalonképes, keményebben fogalmazom meg benne a véleményemet, kritikámat. Számítok Rátok, hogy ha túlzásokba esem, akkor figyelmeztettek a keresztény mértékletességre! Mindenkit kérek, a kommentekben se szerepeljenek nevek (csak dicsérő hangnemben)! A kezdőbetű tökéletesen alkalmas az azonosításra, azt használjuk.

Friss topikok

  • odamondogato: Tamás = tömős (2015.05.16. 11:06) Boldogok, akik nem látnak, és mégis hisznek!
  • Xinaf: @mezeinewsee: - Nős püspök is volt. A diakónuságot sokan a papság előszobájaként élik meg. Gondol... (2015.04.14. 20:52) Női papság?
  • mezeinewsee: @Kitalátor (másként) gondolkodó: lehet, hogy régen hallottam, és benne volt a tudatalattimban :). (2014.09.02. 19:23) Az Egyház, mint hajó
  • ireftoht: Alapvetően elhibázott az életmódod és az életszemlélted! A nagyvárosi lét minden jellegzetes víru... (2014.07.11. 10:57) Rövid összefoglaló
  • huKKK: @mezeinewsee: Jól mondod. Szerintem is tudja. Parancsolatként mondta. Arra, gondolok, hogy a jel... (2014.03.28. 15:29) A keresztény műmosoly

Köztünk minden ember más, különös és sok fajta szokás...

2011.07.24. 21:30 mezeinewsee

Véget ért a cserkésztábor. Nekem nagyon tetszett. Gyors összefoglalás:

Hétfő: utazás (8-tól kb. 13 óráig, 26 kölök + 1 kutya...). Érkezés. Sz@r a táborhely, kemény, göröngyös a talaj, 1 zuhanyzó és WC van... de B. Gabi ott van, segít mindenben. A gyerekek és a vezetők nagyon jól viselkednek.

Éjjel nagy vihar, egy csomó sátor beázott, a házba kellett költöztetni a népet. A vezetők kitettek magukért, nyavalygás a gyerekek részéről sem volt.

Kedd: egész délelőtt eső, nincs zászlófelvonás. Pótoljuk az éjszakai pihenést, bár aludni nem lehet (ott vannak a kölkök). Délután a gyerekek íjászkodnak. Megérkezik M. Balázs. Szép vecsernye.

Szerda: lelki nap. A többségnek tetszett. Nagyon szép mise (az én ízlésemnek nagyon nyugati, dehát ez van). A kölkök fegyelmezettek, büszkék vagyunk rájuk.

Egy rövid ideig tartó, de nagyon heves vihar, ahol a vezetők ismét bizonyíthattak.

Csütörtök: strand lenne, de hideg van és eső. Így tanítások, meglepően jók. Elég sok szabadidő.

Péntek: akadályverseny. Jól sikerül, a gyerekek vevők a játékra. Délután métázás a helyi gyerekekkel, majd felvágós bemutatók (ostor, párbaj). Megérkezik Bátyó. Avatás.

Szombat: takarítás, majd Ki mit tud?. Utazás haza (fegyelmezettek, jók a kölkök).

Összességében: alig volt olyan vezető, akivel elégedetlen voltam. Gabit még mindig nagyon szeretem, de nem tudom papnak nézni (ami elég baj, mert nagyon kéne valakivel beszéljek).

A csapat nagyot bizonyított (már megint). Ez a dal rólunk szól, hallgassátok!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anticenzor.blog.hu/api/trackback/id/tr133094632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.