Csak azért is!

Ez a blog a mezeinewsee.blog.hu folytatása. Kevésbé lesz szalonképes, keményebben fogalmazom meg benne a véleményemet, kritikámat. Számítok Rátok, hogy ha túlzásokba esem, akkor figyelmeztettek a keresztény mértékletességre! Mindenkit kérek, a kommentekben se szerepeljenek nevek (csak dicsérő hangnemben)! A kezdőbetű tökéletesen alkalmas az azonosításra, azt használjuk.

Friss topikok

  • odamondogato: Tamás = tömős (2015.05.16. 11:06) Boldogok, akik nem látnak, és mégis hisznek!
  • Xinaf: @mezeinewsee: - Nős püspök is volt. A diakónuságot sokan a papság előszobájaként élik meg. Gondol... (2015.04.14. 20:52) Női papság?
  • mezeinewsee: @Kitalátor (másként) gondolkodó: lehet, hogy régen hallottam, és benne volt a tudatalattimban :). (2014.09.02. 19:23) Az Egyház, mint hajó
  • ireftoht: Alapvetően elhibázott az életmódod és az életszemlélted! A nagyvárosi lét minden jellegzetes víru... (2014.07.11. 10:57) Rövid összefoglaló
  • huKKK: @mezeinewsee: Jól mondod. Szerintem is tudja. Parancsolatként mondta. Arra, gondolok, hogy a jel... (2014.03.28. 15:29) A keresztény műmosoly

Zavar támadt az erőben

2011.07.31. 18:00 mezeinewsee

Nagyon sok dolog kavarog bennem mostanában. Nagy menet lesz a munkahelyemen (ellenőrzés, plusz főnökként is keményen fel kell lépjek), a szentségi életem sincs teljesen rendben, otthon is vannak gondok.

De ezek közel sem a legzavaróbbak. És ami leginkább piszkál, arról még beszélni sem nagyon lehet. Nem tilos, csak nem tudok. Azért nagy vonalakban: fiúk, igenis tudtok "úgy nézni"! És ha egy férfi "úgy néz", attól bizony megkavarodik egy nő, akkor is, ha tudja, hogy nem lenne szabad.

Innentől már gondolom, világos a kép: valaki "úgy nézett", én visszanéztem (talán még úgyabbul). És mivel ezzel a valakivel nem kezdhetek kapcsolatot, most nagyon rosszul érzem magam, és nem tudom, mi legyen. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anticenzor.blog.hu/api/trackback/id/tr723114742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.