Csak azért is!

Ez a blog a mezeinewsee.blog.hu folytatása. Kevésbé lesz szalonképes, keményebben fogalmazom meg benne a véleményemet, kritikámat. Számítok Rátok, hogy ha túlzásokba esem, akkor figyelmeztettek a keresztény mértékletességre! Mindenkit kérek, a kommentekben se szerepeljenek nevek (csak dicsérő hangnemben)! A kezdőbetű tökéletesen alkalmas az azonosításra, azt használjuk.

Friss topikok

  • odamondogato: Tamás = tömős (2015.05.16. 11:06) Boldogok, akik nem látnak, és mégis hisznek!
  • Xinaf: @mezeinewsee: - Nős püspök is volt. A diakónuságot sokan a papság előszobájaként élik meg. Gondol... (2015.04.14. 20:52) Női papság?
  • mezeinewsee: @Kitalátor (másként) gondolkodó: lehet, hogy régen hallottam, és benne volt a tudatalattimban :). (2014.09.02. 19:23) Az Egyház, mint hajó
  • ireftoht: Alapvetően elhibázott az életmódod és az életszemlélted! A nagyvárosi lét minden jellegzetes víru... (2014.07.11. 10:57) Rövid összefoglaló
  • huKKK: @mezeinewsee: Jól mondod. Szerintem is tudja. Parancsolatként mondta. Arra, gondolok, hogy a jel... (2014.03.28. 15:29) A keresztény műmosoly

Házszentelő 2012.

2012.01.15. 13:15 mezeinewsee

Január 7-én tartottuk idén a lakásszentelőt. Kicsit beárnyékolta Évi betegsége, de azért nem akartam, hogy hetekig elhúzzuk, mint tavaly. B. Pistát kértem fel, hogy végezze el a szentelést (bárki bármit gondol róla, én szeretem, és kész).

Legnagyobb meglepetésemre a csapat nagyon magas létszámban képviseltette magát. Összesen 30-an voltunk, így azért elég nehezen fértünk el (a lakás összesen 46 négyzetméter, a 2 szoba lehet talán 30. Tehát egy ember, egy négyzetméter). Szerencsére a jó hangulatot ez nem befolyásolta (bár néha fájt már a fejem a zsongástól).

Laci bácsi is eljött, így tényleg majdnem az egész csapat jelen volt. Ezúton is köszönöm mindenkinek.

Néha nagyon belefáradok a cserkészetbe, de ilyenkor látom: van értelme.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anticenzor.blog.hu/api/trackback/id/tr943548724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.