Csak azért is!

Ez a blog a mezeinewsee.blog.hu folytatása. Kevésbé lesz szalonképes, keményebben fogalmazom meg benne a véleményemet, kritikámat. Számítok Rátok, hogy ha túlzásokba esem, akkor figyelmeztettek a keresztény mértékletességre! Mindenkit kérek, a kommentekben se szerepeljenek nevek (csak dicsérő hangnemben)! A kezdőbetű tökéletesen alkalmas az azonosításra, azt használjuk.

Friss topikok

  • odamondogato: Tamás = tömős (2015.05.16. 11:06) Boldogok, akik nem látnak, és mégis hisznek!
  • Xinaf: @mezeinewsee: - Nős püspök is volt. A diakónuságot sokan a papság előszobájaként élik meg. Gondol... (2015.04.14. 20:52) Női papság?
  • mezeinewsee: @Kitalátor (másként) gondolkodó: lehet, hogy régen hallottam, és benne volt a tudatalattimban :). (2014.09.02. 19:23) Az Egyház, mint hajó
  • ireftoht: Alapvetően elhibázott az életmódod és az életszemlélted! A nagyvárosi lét minden jellegzetes víru... (2014.07.11. 10:57) Rövid összefoglaló
  • huKKK: @mezeinewsee: Jól mondod. Szerintem is tudja. Parancsolatként mondta. Arra, gondolok, hogy a jel... (2014.03.28. 15:29) A keresztény műmosoly

Sok esemény, zanzásítva

2012.10.04. 19:08 mezeinewsee

Annyi minden történt az elmúlt időkben, hogy el sem tudom mondani. Öröm, félelem, aggódás, nehézségek, magány, boldogság... minden akadt.

Először is: dunaújvárosi katekéta lettem. Hosszú lenne elmesélni, hogyan, a lényeg, hogy olyan ember kért, akinek nem mondok nemet, aztán még az Úr is leszólt, hogy vállaljam el. Elvállaltam.

Ennél sokkal fontosabb, hogy le tudtam zárni magamban, méghozzá gyász és fájdalom nélkül, egy lezáratlan ügyet. És ezzel új barátot (nem havert, barátot) szereztem :). Persze ehhez kellett az Úr különös csodája (akit érdekel, szóban elmondom.

Megvolt az idei első kirándulás. Jól sikerült. és Kisévi és Hajnal is eljöttek! Hurrá!

Röviden ennyi. A többit később.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anticenzor.blog.hu/api/trackback/id/tr634820395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása