Csak azért is!

Ez a blog a mezeinewsee.blog.hu folytatása. Kevésbé lesz szalonképes, keményebben fogalmazom meg benne a véleményemet, kritikámat. Számítok Rátok, hogy ha túlzásokba esem, akkor figyelmeztettek a keresztény mértékletességre! Mindenkit kérek, a kommentekben se szerepeljenek nevek (csak dicsérő hangnemben)! A kezdőbetű tökéletesen alkalmas az azonosításra, azt használjuk.

Friss topikok

  • odamondogato: Tamás = tömős (2015.05.16. 11:06) Boldogok, akik nem látnak, és mégis hisznek!
  • Xinaf: @mezeinewsee: - Nős püspök is volt. A diakónuságot sokan a papság előszobájaként élik meg. Gondol... (2015.04.14. 20:52) Női papság?
  • mezeinewsee: @Kitalátor (másként) gondolkodó: lehet, hogy régen hallottam, és benne volt a tudatalattimban :). (2014.09.02. 19:23) Az Egyház, mint hajó
  • ireftoht: Alapvetően elhibázott az életmódod és az életszemlélted! A nagyvárosi lét minden jellegzetes víru... (2014.07.11. 10:57) Rövid összefoglaló
  • huKKK: @mezeinewsee: Jól mondod. Szerintem is tudja. Parancsolatként mondta. Arra, gondolok, hogy a jel... (2014.03.28. 15:29) A keresztény műmosoly

Köszöntő

2010.12.03. 19:45 mezeinewsee

Kedves olvasók! Számomra nagyon kedves volt a Gondoltam... című blog. Valóban a gondolataimat írtam le, általában (hozzám képest) szelíden, türelmesen. De ennek ellenére sikerült vele megbántanom másokat. Le kellett zárnom, de azóta is történt egy csomó olyan dolog, amit le kell írjak. Ezért született a Csak azért is!

Ez a blog sokkal keményebb, sokkal szókimondóbb, és sokkal rejtettebb lesz. Miről is fog szólni? Lelkiség, cserkészet, szentek... tehát mindazok, amiket a Gondoltam...-ból törölnöm kellett. Neveket viszont egyáltalán nem fog tartalmazni (azért rá fogtok jönni, kiről van szó...).

Először is: belemásolom a kedvenc, de "kényszerből törölt" bejegyzéseimet. Ugyanis ezekhez ragaszkodom.

Nagyon bízom a kommentjeitekben, e-mail-jeitekben, üzeneteitekben! Eddig is sokat segítettetek, bízom benne, hogy ez ezután is így lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anticenzor.blog.hu/api/trackback/id/tr312491303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása