Csak azért is!

Ez a blog a mezeinewsee.blog.hu folytatása. Kevésbé lesz szalonképes, keményebben fogalmazom meg benne a véleményemet, kritikámat. Számítok Rátok, hogy ha túlzásokba esem, akkor figyelmeztettek a keresztény mértékletességre! Mindenkit kérek, a kommentekben se szerepeljenek nevek (csak dicsérő hangnemben)! A kezdőbetű tökéletesen alkalmas az azonosításra, azt használjuk.

Friss topikok

  • odamondogato: Tamás = tömős (2015.05.16. 11:06) Boldogok, akik nem látnak, és mégis hisznek!
  • Xinaf: @mezeinewsee: - Nős püspök is volt. A diakónuságot sokan a papság előszobájaként élik meg. Gondol... (2015.04.14. 20:52) Női papság?
  • mezeinewsee: @Kitalátor (másként) gondolkodó: lehet, hogy régen hallottam, és benne volt a tudatalattimban :). (2014.09.02. 19:23) Az Egyház, mint hajó
  • ireftoht: Alapvetően elhibázott az életmódod és az életszemlélted! A nagyvárosi lét minden jellegzetes víru... (2014.07.11. 10:57) Rövid összefoglaló
  • huKKK: @mezeinewsee: Jól mondod. Szerintem is tudja. Parancsolatként mondta. Arra, gondolok, hogy a jel... (2014.03.28. 15:29) A keresztény műmosoly

Új év, új problémák

2012.01.14. 12:49 mezeinewsee

Végre itt az új év. Sokkal jobban kezdődik, mint ahogy az előző befejeződött.

1. Igen kedves barátnőm, keresztfiam anyja kilábalni látszik a betegségből, amibe kis híján belehalt. Köszönet mindenkinek, aki imádkozott érte, és főleg az Úrnak!

2. Egy másik, számomra nagyon fontos ember élete úgy tűnik, lassacskán helyre jön. Ez is kemény menet volt, de végre boldognak látom. Ok, itt vannak rám nézve kellemetlen "járulékai" is a dolognak, de a lényeg az ő boldogsága.

3. A munkahelyemen felvettek egy új embert, aki teljesen használhatónak tűnik. Remélem, nálunk is marad.

Ami viszont ijesztő: az ország helyzete. Tudjátok, én nem nagyon politizálok, főleg nem a blogon. De ami most történik, az már nagyon gáz. Bízom benne, hogy az Úr előbb közbeszól, és nem engedi, hogy okos vezetőink, és a világ okos vezetői mindent tönkretegyenek...

Abban is bízom, hogy az Egyház nem téveszti el közéleti szerepét, és nem kezd szerecsenmosdatásba. Remélem, hogy az efféle megnyilatkozások megszűnnek: http://www.gorogkatolikus.hu/?muv=hir&hir_id=1572 . Egyszerűen az ilyen fokú hülyeség hiteltelenné teszi az egyházi megnyilatkozásokat.

Tehát további harci feladat: imádkozni a hazáért. Erre nálam legjobban a Himnusz éneklése vált be, ajánlom nektek is!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anticenzor.blog.hu/api/trackback/id/tr423545101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mezeinewsee 2012.01.16. 20:28:39

Láttam már, de azért szerintem nagyon nagy butaság :). Nagyon remélem, az én püspökeim nem állnak elő ilyennel.
(Az Alkotmánnyal nincs semmi bajom, sőt! De azért sok-sok buta törvényt hozott a kormány, és azt nem szabad elkenni.)

miSimeon 2012.01.17. 09:49:52

Persze, ezt nem is vitatja senki. De jó az irány. Ez az úl irány viszont nem tetszik a jelen "rendnek-trendnek" Európában. Nem mintha Magyarország nagyon zavarna egymaga (furi is ez a nagy összefogás egy ilyen kis ország ellen), de ha a válságra orvosság lesz ez a fajta irány miniben, akkor félő , hogy nagyobb országok is átveszik, az pedig jajaj. Pl Franciaország bevezette a bankadót. Az már nagyobb érvágás. DE bocsi, nem politizálom szét az oldaladat :-)
süti beállítások módosítása