Csak azért is!

Ez a blog a mezeinewsee.blog.hu folytatása. Kevésbé lesz szalonképes, keményebben fogalmazom meg benne a véleményemet, kritikámat. Számítok Rátok, hogy ha túlzásokba esem, akkor figyelmeztettek a keresztény mértékletességre! Mindenkit kérek, a kommentekben se szerepeljenek nevek (csak dicsérő hangnemben)! A kezdőbetű tökéletesen alkalmas az azonosításra, azt használjuk.

Friss topikok

  • odamondogato: Tamás = tömős (2015.05.16. 11:06) Boldogok, akik nem látnak, és mégis hisznek!
  • Xinaf: @mezeinewsee: - Nős püspök is volt. A diakónuságot sokan a papság előszobájaként élik meg. Gondol... (2015.04.14. 20:52) Női papság?
  • mezeinewsee: @Kitalátor (másként) gondolkodó: lehet, hogy régen hallottam, és benne volt a tudatalattimban :). (2014.09.02. 19:23) Az Egyház, mint hajó
  • ireftoht: Alapvetően elhibázott az életmódod és az életszemlélted! A nagyvárosi lét minden jellegzetes víru... (2014.07.11. 10:57) Rövid összefoglaló
  • huKKK: @mezeinewsee: Jól mondod. Szerintem is tudja. Parancsolatként mondta. Arra, gondolok, hogy a jel... (2014.03.28. 15:29) A keresztény műmosoly

A nagy találkozás

2012.08.30. 17:11 mezeinewsee

Végre eljött a nagy találkozás ideje: a Csapat (egy része) két napot töltött a Lovardában. Gyakorlatilag életemnek jelenleg három pillére van: a család, a csapat és Z. Ebből a háromból kettő (és fél, hiszen a cserkészet és a család kicsit összeér) találkozott.

Mit csináltunk? Nem sok mindent. Kedden megérkeztünk, Z. még sehol (bár már elindult, de visszahívták az Esébe).  Amikor megjött, én nem voltam ott, mert éppen vásároltam. Utána kajafőzés (köszi, Anna), mosogatás, lövöldözés, játék, nagy-nagy beszélgetések, esti ima és tábortűz.

Kedden legalább egy kis meló tényleg akadt (a fiúknak): segítettek Z-nak a tetőt megcsinálni. Ennyi. Bele senki sem szakadt, de nem is ez volt a lényeg.

Akkor mi volt a lényeg? Számomra az együttlét. A csapattal és Z-val meg a családjával. Hogy büszke lehettem mindkét oldalra: a csapat szuperül viselkedett (mint mindig), a házigazdák kedvesek és oldottak voltak.

Már hívtak is minket jövő nyárra. Meglátjuk.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anticenzor.blog.hu/api/trackback/id/tr44742234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morviniuszka 2012.08.30. 18:37:46

Sajnálom, hogy nem voltam ott, majd jövőre.
süti beállítások módosítása