Csak azért is!

Ez a blog a mezeinewsee.blog.hu folytatása. Kevésbé lesz szalonképes, keményebben fogalmazom meg benne a véleményemet, kritikámat. Számítok Rátok, hogy ha túlzásokba esem, akkor figyelmeztettek a keresztény mértékletességre! Mindenkit kérek, a kommentekben se szerepeljenek nevek (csak dicsérő hangnemben)! A kezdőbetű tökéletesen alkalmas az azonosításra, azt használjuk.

Friss topikok

  • odamondogato: Tamás = tömős (2015.05.16. 11:06) Boldogok, akik nem látnak, és mégis hisznek!
  • Xinaf: @mezeinewsee: - Nős püspök is volt. A diakónuságot sokan a papság előszobájaként élik meg. Gondol... (2015.04.14. 20:52) Női papság?
  • mezeinewsee: @Kitalátor (másként) gondolkodó: lehet, hogy régen hallottam, és benne volt a tudatalattimban :). (2014.09.02. 19:23) Az Egyház, mint hajó
  • ireftoht: Alapvetően elhibázott az életmódod és az életszemlélted! A nagyvárosi lét minden jellegzetes víru... (2014.07.11. 10:57) Rövid összefoglaló
  • huKKK: @mezeinewsee: Jól mondod. Szerintem is tudja. Parancsolatként mondta. Arra, gondolok, hogy a jel... (2014.03.28. 15:29) A keresztény műmosoly

Cserkésztábor 2012.

2012.07.22. 19:45 mezeinewsee

"A cserkészet nekünk az életünk,

együtt mi boldogok lehetünk!

Van puding, kacagás és móka,

a nyárnak ez lesz majd a fénypontja!"

Végre eljött, és el is múlt. Egész évben várjuk. Az utolsó hónapban már semmi kedvem rá. Az utolsó napokban bánom, hogy valaha belevágtam. Aztán itt van, és egy szempillantás alatt elröppen. És egy évig várom a következőt. De nézzük kicsit részletesebben, mi is történt az idei cserkésztáborban!

Szombat: az utazás napja. A helyszínen derül ki a végleges létszám (természetesen). Sok órás út, közben elhagyom a telefonom :(. Pedig MUSZÁJ beszélnem fő tanácsadómmal, hogy táborra alkalmas állapotba hozzon. Megoldottam :). Őrsi beosztás, ismerkedés a tímári gyerekekkel. Egyelőre be vannak tojva, de ez természetes.

Vasárnap: Liturgia. Nagyon szép. És keletibb, mint tavaly :). A beszéd nem tetszik, de lényegtelen, mert Gáborból sugárzik a szeretet és az öröm, hogy ott vagyunk. Ezek után miattam a Boci, boci tarkát is mondhatná, annak is örülnék. Délután megjön Balázs, és Fülöp püspök is beugrik. Tetszik a kölyköknek, láthatóan jól érzi magát.

Az estéről nem beszélek, mert az nagyon gáz... akit érdekel, személyesen megkérdezi.

Hétfő: kiképzések. Aranyosak és lelkesek a gyerekek, a kiképzők és a kiképzettek is. Délután meg lövöldözés, késdobálás.

Kedd: lelki nap. Roland sziporkázik. Gyóntatni Gábor is átjön, a két pap három órán keresztül gyóntat. Dicsőség az Úrnak! De Balázs nem jön, pedig vártuk...

Szerda: akadályverseny, délután cserkészpróba. Nagyon ügyesek, felkészültek a jelöltek.

Csütörtök: strand. Gyalog gyakorlatilag megközelíthetetlen. Mi megközelítjük :). Este első táborozó avatás. Túléli mindenki :). Éjjel nagy vihar, de a vezetők topon vannak

Péntek: cserkészavatás. És utazás haza...

Voltak persze rossz dolgok is, de azokat fedje jótékony homály. Köszönet a vezetőknek, Rolandnak, Gábornak és a táborozóknak a szép napokért!

IMG_1020.jpg

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anticenzor.blog.hu/api/trackback/id/tr154671531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.07.25. 12:04:29

Még szerencse, hogy a Nagy-morotva szélén a kutyaherélő sásba (tényleg így hívják az egyik növényt, és nem túlzó az elnevezése) nem futtattad bele a fiúkat!

Newsee77 2012.07.26. 13:09:36

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: még csak az kéne! A fiaim fiatalok, de igazi férfiak. Nem szabad lecsökkenteni az esélyeiket a csajoknál!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.07.26. 13:19:11

@Newsee77: No de ez a növény nincs is benne a cserkész-zsebkönyvekben, legalábbis tudtommal. Ellenben azon a tájon bőven terem. Borsodban is előfordul, amióta (lehettem vagy 5-6 éves) a hüvelyk- és mutatóujjam közötti izmot szinte teljesen átvágta egy ártatlan, hamvaszöld levél, én pl. nem simogatom séta közben a növényzetet...
süti beállítások módosítása